Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


mina insta är @honkallarsigpoet


Dina parametrar


Du får mina hormoner att breakdansa
Slå frivolter.
För att nämna ett snuskigt exempel.
Mig att... gnugga mina geniknölar
till G-punktens: “ett ögonblick i sänder”
Och mina, inget för en buskablyg, anekdoter
om oss i framtiden får grannarna att sätta
löpsedeln i halsen.


Dina X-kromosomer är olika variabler.
På en mytomspunnen tid av hjärtekrossande
avvikelser i cellandningen.
Mosaik i den räta linjens ekvation och
du kan räkna med mitt funktionsvärde
Any given sunday    y = kx + m


Och allt med dig får mina parametrar to fall on
bended knee för att be om din hand i denna duett.
När vi kommer varandra in på blotta livet.
Är på samma våglängd som... när vi båda går upp
i brygga och känslohavet sjunger i falsett.


Vi är inte tondöva när det kommer till
“that thing called love”




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-01-15 15:57



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Jag ser ditt språk och blir så imponerad av dina frivolter... En riktig ordakrobat... Otroligt häftigt och coolt du flödar med orden och dess möjligheter tycks du inte se någon gräns för, det är bad som ger mig lust att läsa igen och igen, det är vad som fångar och sträcker sig fram till mitt lösarintresse, du både väcker och gäckar!
2021-01-20

  BenGust VIP
Genom parameterkalibrering kan man komma in i andra andningen och hissa segel på känslooceanen. Kom bara av ren inspiration när jag söker följa
dina härliga fresker.
2021-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP