Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Livet, vad handlar det om ..


Livets hårda skola


Livets hårda skola,
Den är enligt mig den bästa skolan

Matt 7:14 Men den port är trång och den väg är smal som leder till livet, och det är få som finner den.

Livets hårda skola är nödvändig
Livet ger oss törnar och livet ger oss glädje.
Lär mig att leva?
Jaa där kan vi vara länge.

Törnarna och problemen är till för att lösas.

Jag är en enkel själ, som lärt mig mycket på denna väg,
Livet med Gud har fått mig att leva så som han vill.
Jag är en enkel själ som fått min själ och hjärta att förstå vägen.

Livets hårda skola var till för att ödmjukheten skulle blomma,
och frälsningens väg var utsedd för mig.

Tack Gud.


Dikt och bild ©Maria








Fri vers (Fri form) av MariaEvighet
Läst 89 gånger
Publicerad 2021-01-14 23:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MariaEvighet
MariaEvighet