Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avigsidan

Du vaknar på avigsidan
med bröstet strax intill,
som åkt ned på ena sidan
och där har plattats till.

Går upp, ser dig i spegeln,
grimaserar till din bild.
Göra ner är huvudregeln
när du vaknat avogt vild.

Tar kallvatten på strålen
när du står i duschen sen.
Gnider ilsket in blomkålen,
Groparna på lår och ben...

När det är dax för frukost
blir det inget du vill ha...
Gröten liknar en kompost,
men den väljer du äta!

Tro inte du är ensam...
Alla vaknar så ibland.
Värre är dock den skam
som går hand i hand.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 66 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-15 06:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP