Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ScenI Kaskad Scen II Block Scen III Famntag


Tre vinterscener


Kaskad I

Sälgen i
odlingslådan
är en
mousserande
fontänskulptur

Block II

Över
varje stenblock
Frusen maräng
och vispad grädde

Famntag III

Frostbitna
stammar

Stelfrusna
armar

Kylslagna
famntag




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2021-01-15 08:16



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Fantasifulla vinterbilder skapas framför mina ögon i dessa diktstrofer
2021-01-15

    ej medlem längre
Underbart bildspråk som ger liv åt det stela och kalla.
2021-01-15

  Sparvögat VIP
Fina vinterscener tecknar du här...
2021-01-15

    Max Poisé
passar väl när blicken ser frosten och kylan regera utanför
2021-01-15

    Lena Staaf VIP
Fina vinterbilder!
2021-01-15

  Marita Ohlquist VIP
Bra skildrade ögonblicksbilder!
2021-01-15

  Koloristen
Ett gott o passande format!
2021-01-15

    ej medlem längre
block 11
of jag fattar den rätt är den hemsk
2021-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP