Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtlighet


Hjärtat är generöst,
snart i början av år sjuttiotvå;
kvantfysikens härold,
levererar livet stötvis,
i sin dova puls,
i kvanta

men också i ett flöde
genom vener och artärer,
i en illustration
av kvantfysikens partiklar
och vågor

Hjärtat är generöst
men inte gränslöst
här i slutet på år sjuttioett,
i stötvisa pulsslag
och susande flöden,
mannaminnevis,
genom släktleden;
ampelt
men inte slösaktigt




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 84 gånger
Publicerad 2021-01-15 10:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP