Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är mitt liv värt för dig?

Säg, vad är mitt liv värt för dig?
Nej... Du bryr dig inte om mig!
Du...Gör allt som faller dig in.
Nu... Vill jag få ro i mitt skinn.

Så jag ber dig gå!
Kommer nog aldrig förstå...
Men ändå, vet jag att det är bäst så.
Undrar så, varför det ens blev vi två?
Gå! Jag behöver mitt lugn återfå.

Jag... vet än inte varför du kom?
Svag... var jag som tog dig inom...
mig... och släppte in helt utan gräns,
dig... som lärde mig hur kyla känns!

Jag vill bara må...
bra utan att trampas på.
Vill förstå hur hjärtat kan fortsätta slå?
Hur kan någon få ro av att utsättas så?
Gå! Jag måste mitt lugn återfå.




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Camilla Heinonen VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-01-15 13:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP