Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Scen eller spelplan?

Shakespeare menade
att världen är en scen.

Är den kanske inte
snarare en global spelplan
för allehanda hasardspel,
politiska, ekonomiska,
sociala och mentala?

Men vilka är då spelarna,
de synliga och de dolda,
och vilka är spelpjäserna?




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-15 13:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP