Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till dig lilla fina Gunnar







Hej !
Kommer du ?
Va glad jag blir.
Är det jobbigt ?
Det är en märklig värld men man vänjer sig.
Kom hit och sätt dig i mitt knä !
Du har några sår här ser jag.
Jag sätter på lite plåster.
Jaså det är inuti ?
Det är lugnt.
Sitt här i mig
tills det går över.
Känner du ?
Klart ?
Klar att fortsätta leka ?
Gör så.
Jag är alltid här.
Vi ses, hörs och känns.
Jag behöver dig också.
Det är du och jag Gunnar.




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-01-15 16:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
den var gullig
2021-01-17

    Lena Staaf VIP
När man aldrig blivit omhändertagen och omhuldad som barn.
2021-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP