Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I betraktarens öga...

Stjärnklar vinternatt
märker du att stjärnorna
tittar rakt på dig?




Bunden vers (Haiku) av Lustverket VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-01-15 17:00



Bookmark and Share


  Karin Jungå c/o Vemod VIP
riktigt bra och ja, är det inte så det känns även om du satte ord på det.
2021-01-16

  Solstrale VIP
Perfektion i dina ord!
... och ja man tittar ju gärna tillbaka! Blänger kanske avundsjukt dit upp!
2021-01-16

  Kungskobran VIP
Når du tittar på stjärnan ser du något som inträffade för Hundratusentals ljusår sedan, när stjärnan tittar på dig ser den Dinosaurier på vår jord.
2021-01-15

  AiA Maria den fria

*ler*

Jag vinkar:- Hej
2021-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP