Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad sagosand

Kölden nafsar
bistert
efter mina kinder

medan jag krafsar
med stumfrusna
fingrar efter ord

i snögirlangerna
gömmer sig alla
oskrivna poem

och mina tankar
halkar omkring
på frostströdda broar

omöjligt kan jag få
grepp om bokstäverna

poesins nymfer glömde
kanske sagosanda här




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-01-15 17:30



Bookmark and Share


  DEvert
Gripande...
2021-01-15

  BenGust VIP
Ur krafs
i ett nafs
nymferna bankar
på din väg strös
nya tankar
2021-01-15

  Marita Ohlquist VIP
När det kändes som det inget skulle bli
skrev du alldeles utmärkt poesi!
2021-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP