Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Parantes

Vintern springer ifrån mig
Ytterligare ett stycke tid som passerar
Dagarna
Kan jag inte urskilja
Längre
Jag står i snöblandat regn
Invid busskuren
Kisar ut mot
Horisonten
Den är grynig
stadens lampor är blinkande sken
När jag blinkar flyter de ut
De färglägger svärtan
Allt vävs samman
I strålkastarljus

Luften är så kall att den
fräter genom huden

Jag tänker
Allt förändras
Även jag

Jag tänker
Allt är stiltje
Även jag




Fri vers av kalldusch
Läst 134 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-15 23:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kalldusch