Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beslutsångest

Hur gör man om man vill ge upp?
Tar man kniven, eller skjuter man upp det?
Väntar man för att se om det blir bättre, eller är man för otålig?

Jag vet inte.
Kanske är min beslutsångest bra denna gången.
Vill inte se de vita väggarna igen och ligga i den plastiga sängen.

Bränn mig eller bär mig.
Du får välja.




Fri vers av Neaskriver
Läst 111 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-15 23:54



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
du skriver riktigt bra Nea.
2021-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Neaskriver