Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


+97°C v:s -14°C

 

Efter pur finnbastu
känns jag som lugn
hettan måste ta i tu
går alltså ut ur ugn

bäst kvickt snöbada
innan kokpunkt nås
tar nog ingen skada
däri snöängel begås




Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-01-16 20:10



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Bastu gör gott!
2021-01-17

    Lena Staaf VIP
Härligt för kropp och själ! Och fint skaldat.
2021-01-17

  Öknens Ros VIP
Väl kokt, kyls snabbt av för bästa resultat. ;)
2021-01-17

  Solstrale VIP
Fett najs... Det där saknar jag, kan liksom inte göra det när man bor i centrum, ingen bastu i lägenhet, kanske hade hoppat i snön från balkongen då ... Men växte upp så där i Norrbotten ... Verkligen heja dej!
2021-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP