Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ceci n'est pas une pipe René Magritte


Det är inte en politisk dikt

jag går rakt fram nu
struntar vänstern och högern
ser upp för halkrisk

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av alicja lappalainen VIP
Läst 367 gånger
Publicerad 2021-01-16 00:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP