Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snön

Jag kollar ut från fönstret, det faller lite snö, det stannar inte kvar. Och jag letar men kan omöjligt veta var.

Jag lovar men jag vet inte varför, hur och när. Allt jag kan veta är att du inte är där.

Det jag en gång var, är kanske inte kvar. Jag tittar upp och ser himmelen så klar.
Jag ser snön och försöker fånga en flinga fylld av lika mycket kärlek ett hjärta kan bära.

Jag minns tiden då jag höll i min kära....





Fri vers av nollnollan87
Läst 107 gånger
Publicerad 2021-01-16 00:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nollnollan87