Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blomstrar

Ljuset är ännu inte fött denna morgon
Tanken är klar men inte ren

Sängen är varm av dig
Munnen smakar dina kyssar

Din smekning har bränt fast vid min hud
Och kroppen vill ha mer

Dina läppar på insidan av mina lår

Lekande

Knoppen
Den slår ut i blom

Blomstrar mot din tunga




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 140 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-01-16 07:30



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Härligt diktat!
2021-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish