Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glass har testat positivt för coronavirus i Kina

Glass har testat positivt för coronavirus i Kina och lämnat hälso- och sjukvårdsmyndigheterna för att spåra människor med risk för infektion. Tre prover av lokalproducerad glass visade sig vara förorenade i Tianjin kommun, i nordöstra delen av landet. Cirka 4 836 lådor har identifierats som förorenade av Tianjin Daqiaodao Food Company, varav 2089 har nu förseglats i lagring. Ytterligare 1 812 skickades till andra provinser och 935 gick in på den lokala marknaden men endast 65 såldes, Glass har testat positivt för koronavirus i Kina och lämnade hälsovårdsmyndigheterna för att spåra människor med risk för infektion (stockbilder) Shoppare som plockade upp en av 450 g-lådorna - med hjälp av mjölkpulver från Ukraina och vassle från Nya Zeeland - uppmanades av hälsoombud att registrera sina rörelser så att potentiella infektioner kunde spåras. De 1 662 företagets anställda har beställts till självisolering och genomgick testning igår.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 117 gånger
Publicerad 2021-01-16 07:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP