Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


nån helt annanstans


Uppbrott


När du frågar
om jag ska sälja huset
är jag mitt inne i
avgrundens mörker

famnar mig själv
med en filt av tomhet

Den som inte vet hur det känns
kan inte göra mer
än att ställa triviala frågor

jag har fullt upp med att
samla ihop skärvorna
från mitt spruckna hjärta

Iklädd det famlande hoppets slöja
med sorgens sjal över axlarna
drar jag vidare

i min oupplogade livsfåra

Så när du skottar
din garageuppfart
nästa dag

befinner jag mig redan
nån helt annanstans




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-01-16 21:33



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Din dikt är fylld av sanningar om saknaden, den stora. Välformulerat!
2021-04-18

  Alexandra Osthed
Otroligt skrivet. Är det öxnehaga på bilden?
2021-02-10

  helenita VIP
Många känslor förmedlade så fint!
2021-01-22

  den nakna poeten
bra skrivet
2021-01-21

  morgonstjärna VIP
varit där många gånger så välfunna ord
2021-01-18

  Bodingen VIP
Igenkännande text, been there, seen that. Galant.
2021-01-16
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP