Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snörök, Kontrast


Två små dikter


Snörök

Andedräkten
ångande het

Svept kring
andetagen

Snörök
dröjande kvar

i en klar och kall
atmosfär


Kontrast

Det tunga
perspektivet

Skogens mörka
innanmäte

kontra

Drivans vita
allvarsamma djup




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-16 11:55



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Gillar.
2021-01-16

    Lena Staaf VIP
Två fina dikter med skärpaoch djup.
2021-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP