Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överflödets källa


Överflödets källa porlar
uti hjärtats pelarsal
släktets sång så stilla sorlar
drömmars jag blir uppenbar.

Jordelivets undran svävar
som en fågel i det blå
dold som vinden tanken strävar
att det ljuva livet nå.

Som en blommas prakt på ängen
även sinnet har ett svar
underbar är hela mängden
trängtans fyr står ännu kvar.




Bunden vers av Roland Holm
Läst 104 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-01-16 13:37



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
En vacker dikt.
2021-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Roland Holm
Roland Holm