Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lördag

Jag vaknar cirka 05
Tittar mig själv i spegeln och är glad att jag fortfarande har skägg
Jag sätter tidigt igång med tvätten
Klockan 11 videochattar jag med Astor
Det känns som en härlig tradition
Annars är den här Lördagen väldigt lugn
Fylld med musik som David Bowie, Peter Gabriel, Tir Na Nog och Nine Inch Nails




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 102 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-16 15:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP