Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livsuppehållande I: Fjärrvärme

ljudet av duschstrålarnas varma strilande
mot den nakna huden
lugnar nerverna
med dess hjärtkammarslika svischande
minner cellerna
om blodomloppets ström
håller henne vid liv




Fri vers av Cortexett
Läst 120 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-01-16 17:03



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Sinnes renande skrivelse!
Kom mig att tänka på ett
Bostads område i Neder
-länderna som nu är"helt"
Självförsörjande på el
via olika åtgärder. ..
;)
2022-04-30

  Kungskobran VIP
Strilande hett vatten mot kroppen är det bästa jag vet
2021-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Cortexett
Cortexett