Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gissa vem !


Är X en personifiering av Sveriges personlighet




Det finns så mycket X skulle kunna göra för HBTQ-världen. Hen skulle kunna uppmana homofientliga partivänner som Tuve Skånberg att söka sig någon annanstans. Säga att ett parti som är HBTQ-samhällets vänner inte kan bereda plats för riksdagsmän som är våra fiender.

Hen skulle kunna ta avstånd från den till partiet närstående hatkyrkan Livets Ord som också ansvarade för hens skolgång. Kyrkan där man i år – 2019 – kan beställa boken ”Inte längre GAY” som handlar om hur man ”botas” från homosexualitet.

Hen skulle kunna sluta äta lunch med Jimmie Åkesson – ledare för ett parti som inte stöttat en enda HBTQ-reform i riksdagen.

Innan dess skulle hen faktiskt kunna be om ursäkt för partiets långa historia av hat och hets mot HBTQ-samhället. Be om ursäkt för allt de gjort för att hålla tillbaka våra rättigheter. Sedan borde hen lova dyrt och heligt att det är över med det nu.

Istället går hen i prideparaden.

Ledtråd. Söker bostad för att komma närmare sitt ex. "För barnens skull".




Övriga genrer av Gunnar Hilén VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-16 17:12



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Ebba X är en riktigt hal och ful fisk. Känner mig inte trygg med att tänka att hen är en personifiering av Sveriges personlighet.
2021-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP