Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntar lusten sin stund

 

Det stormar i de ensammas palats

det viner runt de hålögdas grop

ingen ser viljans sista glöd

ingen kommer undan de uppgivnas rop.

 

Tomtarna har lämnat grötskålarna tomma

arvet har sedan länge tagit slut

kulorna rullar sakta över golvet

sitter som förstenad och ser havet ebba ut.

 

Plötsligt kommer livet tillbaka

bergets topp raserar min blund

i en kärleksdrömd morgon

väntar dock lusten sin stund.




Bunden vers (Rim) av Peter Kohlm VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-16 17:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP