Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allt är så öde utan dej nu i mitt liv

smaken av dej försvinner med tiden

sackta och ångerfullt likt färgerna som 

 

bleknar runt om dej i mitt minne . men 

kärleken lever starkt kvar inom mej 

 

och saknaden plågar mej varge sekund 

utan din närhet eller ljudet av din vackra 

 

röst . lukten smaken din underbara närvaro

allt är så tomnt och öde i mitt liv nu utan dej .




Fri vers av den nakna poeten
Läst 100 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-01-16 17:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten