Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Monument över brutna ryggar

Vackra skiljevägg mellan
åker och äng
väg och stig

Mossbevuxna ramverk
vidsträckt genom naturen

Sten på sten
anpassad till perfektion

Vem är du som
burit
slitit
kämpat?

Röjt ny odlingsmark
i denna steniga nejd

Jag tackar dig
för ditt hårda arbete





Fri vers (Fri form) av Väsensskild
Läst 81 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-01-16 18:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Väsensskild
Väsensskild