Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den stora frågan vi aldrig får svar på

en sekund av kärlek en känsla av lust 

ett liv som paserar i stunden på jorden 

 

och slocknar likt en stjärna på nattens 

himmel . när den faller ner alla minnen 

 

och känslor och erfarenheter allt är

raderat borta efter en hel livs tid vad 

 

är meningen med livet . den stora fråga 

vi aldrig får svar på i livet finns Gud finns 

 

det ett liv efter detta jag vill tro det jag

önskar det ovetandet skrämmer mej . då 

 

min tro är svag en stund på jorden fri är 

allt jag önskar och vill ha en stund här och nu .




Fri vers av den nakna poeten
Läst 105 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-01-16 19:35



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Vi föds vi växer upp blir gamla och dör...
det kan inte vara meningen med livet, eller?
2021-01-16

  EmiliaPoet VIP
Vacker text!
2021-01-16
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten