Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

låt mej älska en sista gång

jag ger allt för livet men förgäves nu när jag 

inte får leva det i friheten och möta all kärlek 

 

där ute som jag inte såg i friheten . men nu

när jag sitter inlåst full av lust av att leva och 

 

av saknad av närheten till en annan mäniska 

med besvarade känslor . kommer min förståelse 

 

vad mycket vackert jag går miste om där ute som 

jag inte såg eller förstog . förstår jag starkt och

 

ångerfullt nu jag vill ut jag vill leva jag har betalat

mitt pris tjugoett år i fångenskap släpp ut mej låt 

 

mej älska medans jag fortfarande kan stå och gå skälv .

låt mej älska en gång till låt mej andas någons annans 

 

andetag i en lång kyss låt mej få ligga naken brevid någon 

en sista gång bara en sista gång innan jag reser hem igen .

 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 100 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-16 20:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten