Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snötung blues

Tungt sjunker hennes
blå steg ner
i ett nysnöland

skinnet på tidens
stövelskaft
spelar sina sorger

munspelstoner
skapar änglar
omkring henne

där hon går som
balanserande
på en gitarrsträng

sjungande en äkta
snötung blues




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-01-16 20:37



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Många fina strofer, fastnade speciellt för

munspelstoner
skapar änglar
omkring henne

2021-01-18

  Susen VIP
En tonrik blues som snabbt tar plats i mitt hjärta
2021-01-17

    JJ VIP
Jag är svag för blues även snötung sådan... Fin dikt! Mvh. JJ.
2021-01-17

  Kajan VIP
Tung och lätt på en och samma gång, som blues kan vara. Fina kontrastrika bilder.
2021-01-17

  BenGust VIP
Skönt skorrande bluesig snö.
"Nysnöland" så snyggt klingande.
Bokmärke.
2021-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP