Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överallt

Det är nattsvart nu
det finns inget ljus i tunneln
vet inte ens om det finns en tunnel
ser ingen väg ut ur det här

Försöker fokusera på känslan
och verkligen känna den
istället för att tänka på situationen

Det som tidigare var en tung sten i hjärtat
har spridits till hela kroppen
Jag kan känna den vibrera under huden på mina armar
Jag kan känna den suga ett hål i min mage
smärtan är överallt
den håller mig vaken




Fri vers av Vackertass
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-17 00:27



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
stark text.
2021-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Vackertass