Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syftet

Torkar blodet från mina sår
drar ur knivarna ur ryggen

är det här allt
är min tanke
medan jag känner livet lämna mig

mer var jag inte ämnad
mina strider var inte strider att vinna
blott att utkämpa

sörj mig inte
min kamp var inte sorglig
mer ett budskap till er

vi har alla en mening
bara inte vad vi tror
syftet dolt, tills synes uppenbart

mitt syfte, en vän i din nöd
en famn för tröst
en lyssnande kamrat

tack, för vad jag fick vara
tack, för att jag fyllde mitt syfte
sorgen för oförverkligade drömmar
vägs mot mina gärningar

jag kan vila i ro
för jag har fyllt mitt syfte
och för det är jag fylld av ro




Fri vers (Fri form) av Martin Lindh
Läst 66 gånger
Publicerad 2021-01-17 01:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Martin Lindh