Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Alla människor har eller ser till att ha, en eller annan uppgift att fylla. Någon kan vara lojal med eller emot en sak. De flesta ser nog till att vara 'med eller emot' något. Undantagen är förstås de vilka lider av beslutsångest, mellan hötappar.


Blott du har tiden för dig...





...samt ser som
din uppgift att
ta av daga

alla som är
dina fiender, då
vet du nog precis

hur du kan
se till att
som tillbringa evigheten.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 133 gånger
Publicerad 2021-01-17 04:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP