Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mysko manuskript.


Hemlig instruktion

Bär vita blommor
när månen stiger,
för träskarna luktar blod;
håll fast vid din skugga
när solen saktar ned,
ty dagen är mycket kort;
bind unga löv runt halsen
medan du sover,
fånga solen
i dess nedgående flykt,
lägg två små ägg
i fickan och önska -
att denna höna
kommer att värpa.




Fri vers (Fri form) av Koloristen
Läst 228 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-01-17 07:05



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria

M som i mysko
men även som i mirakel

Tack!
2021-01-17

  alicja lappalainen VIP
ockult
2021-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen