Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Coronas långa isolering

den långa isoleringen och ensamheten kanske ser 

sitt slut snart med det nya vacksinet folk har smått 

 

börjat att återförenas med sina släcktingar och

närmaste . för att bryta isen på den mentala istid 

 

som har härskat i vår olidliga ensamhet som en

osynlig mur men nu kanske den är över för den 

 

här gången men naturen kommer att slå till baka 

fler gånger . om det inte kommer i från något

 

labbaratorie för framtida stridsmedel och på så sätt 

har kommit ut för att tesstas hur det ska utvecklas 

 

för det är framtiden kemiska stridsmedel det är en 

hemnsk tanke men krig är hemnskt och vidrigt . där 

 

alla blir lidande på något sätt men nu är vågen snart 

över för den här gången få se vad som kommer nästa

 

gång och hur vi ska hantera det i framtiden men passa 

på att möta era nära och kära när det här är över .




Fri vers av den nakna poeten
Läst 103 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-17 07:15



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Alla längtar nog efter att träffa sina nära och kära, men det kommer nog att ta tid innan Coronan är över.
2021-01-17
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten