Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlekens flyktiga känsla

kärleken är en flycktig känsla under ett

helt liv och smakar bäst i början för sedan 

 

kan den bli rätt sur i många fall . men för en 

del får dom njuta livet ut till min glädje 

 

och avund tänk om jag kunde få leva så 

så underbart liv att leva det är min önskan .

 

att få leva av betydelse för någon att göra 

skillnad för ensamhetens tysnad .




Fri vers av den nakna poeten
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-17 07:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten