Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Invid Realitetens uppståndna födelse



Vetenskapsrådet har ännu
ej kommit på vad Fantasi
Är för någonting

Men den finns där ändå
Som en blåsig vind

Som kan mojna ut eller
Öka i styrka likt en tromb

Och fälla omkull all upp
-bygglig verklighet

Till ett annat tillstånd
I vår gemensamma
Föreställnings värld

Där övergivenhetens
hund ylar än. ..

Bortom allt förstånd







Fri vers av Sefarge VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-01-17 08:08



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Fantasin är viktigare än kunskapen
Einstein
2021-01-18

    Lena Staaf VIP
Fint skrivet om fantasins oändliga möjligheter!
2021-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP