Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du behöver mig så finns jag inte där

tröstlös eufori
hur många gånger
ska vi försöka
och skämmas

det finns ingen känsla som heter ångest

du vet, jag fryser konstant
i dessa minusgradiga vänskaper
jag ville bara att du skulle må bra
ändå har jag inte kraften att hålla dig

när du gråter
och jag skjuter allt ifrån mig
jag önskar att jag kunde
vara mer
vara allt

hur kan jag känna doften
av engelska kanalen
men inte minnas orden
du yttrade igår

och världen var aldrig så vacker
som när jag lutade mitt huvud mot ekstammen

en dröm om en famn





Fri vers (Fri form) av reminiscenser
Läst 172 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-01-17 11:33



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
vi minns dofterna längre än orden
du skriver vackert
2021-01-18
  > Nästa text
< Föregående

reminiscenser
reminiscenser