Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


#skapa/skriva assonans (eget foto)


Backafall

En älskvärd ö
av mjukaste bomull
att landa i
efter backafallets slut

En ö av vitaste snö
så mjuk och djup
att falla i

En ängels resa
från toppen av ett stup

Ett hisnande fall
mot backafallets slut

Där väntar en famn
att falla i

Så kall och vit

Men ändå på något
underlig vis också varm

En älskvärd ö
fri från slask och tö

Som både är kall och varm




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-01-17 12:11



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
"Flickan från Backafall, briggen tre bröder" tänker på visan...

Dina rader manar en stilfull vinterbild med den lurande faran eller maran kanske kylan, gestaltar sig, kanske ett utanförskap eller en medveten idé om att livet kan rymma så mycket mer. Att det finns hopp och livskraft och en egen ö att fara till...

Mycket symboliskt vackert skriver du!
2021-01-19

  Kungskobran VIP
Denna mjuka bomull som omsluter oss med sin kalla kärlek och värmer oss med sin skönhet
Fint fångat av dig
2021-01-18

  alicja lappalainen VIP
barndomsglädje i ramar av den vackra vita vintern
2021-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP