Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

A relief



an oak

a fall

the entrance of barrenness



a look

a relief

swans that lifted




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-01-17 13:33



Bookmark and Share


  Elinor Sörensson VIP
Få ord som tillsammans
skapar en mäktig bild.
Vackert.
2021-01-17

  AiA Maria den fria


Tack!
2021-01-17
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP