Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där svalor serenadflyger



en hösthop grästungor

skvallrar om en

vårarnas

marmorfästning



där moln i närheten

bara dunstar bort

svalor serenadflyger

och tid återanvänds




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-01-17 14:00



Bookmark and Share


  Elinor Sörensson VIP
Härligt med svalor som
serenadflyger och skvallrande
grästungor.
Gillar ordet "hösthop".

2021-02-07
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP