Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Apropå lavinen vid Grövelsjön i Dalarna


Snöskredsmässa



Grövelsjökantat.



Lavinröstens knarrande.



Snömässoskred går.




Bunden vers (Haiku) av BenGust VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-01-17 15:12



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Så starkt!
2021-01-19

  AiA Maria den fria


Tack!

Urkraft
i
urdjup

Tack!
2021-01-17

  Elinor Sörensson VIP
"Snöskredsmässa", vackert
om en fruktad naturkraft.
Tur ingen kom till skada denna
gång.
2021-01-17
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP