Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspirerad av Bilden Livet av Steff


Årsgång

under planetens färd runt solen
föder vissa av oss barn
min son födde jag imorgon
för 38år sedan!

grattar på Messenger
därifrån ser jag honom
hans fru
och hans barn

jag älskar dem så
mentalt
digitalt
hur ska jag förklara

har sett honom växa upp
har känt honom
morgon, middag
eftermiddag, kväll
och ibland också natt
under ett stort antal år
- årgångar av levande
struktur
och mognad

vissa av oss föder barn

jag kan hans röst
jag minns hans doft




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-01-17 18:15



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
I varje ord och mening lyser en moders kärlek fram. Om ändå varje barn fick njuta av en sådan gåva.
2021-01-18

  lila fjäderblomman VIP
Moderskärleken får flöda genom teknikens under.
2021-01-18

  Marita Ohlquist VIP
En underbar text om moderskärlek!
2021-01-18

  Lars Hedlin
En mycket bra text full av känsla!
2021-01-18

  Kungskobran VIP
Att föda ett barn är livets ultimata upplevelse, den yttersta meningen med vår tillvaro
2021-01-18

  ULJO
Barnen är livets fortsättning. Om och om igen.
2021-01-18

  Solstrale VIP
Ja ens barn är alltid nära fast med åren mer där än här! Fint du beskriver innerligheten moderskänsan moderskärleken!
2021-01-17

  AiA Maria den fria

Underbart vackert modershjärta!

Befriande
Villkorslös
kärlek i all tid


Tack!
2021-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP