Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eterisk

en naken skuldra
förbi saknaden
inom hjärtslagen
finnes ditt sköraste jag

med små blommiga leenden
där skuggorna får mötas
och falla till ett

ljuv så ljuv,
med ljus om natten
finner det som saknas i alltet

med berusning av oskuld
flyttas smekningen längs
och fångar de vackra händerna i varandra




Prosa av Max Poisé
Läst 290 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-01-17 18:33



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
"Förbi saknaden inom hjärtslagen" Någonting med avstånd, skörhet (och att vara människa kanske) fastnade jag för i dikten.
2021-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé