Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Glimten


haiku16jan20

Ur Ingenting föds
Allting med Ordets magi:
tystnaden talar.

Out of Nothing




Bunden vers (Haiku) av Algotezza VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-17 18:43



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Gud bjöd och det stod där.

I begynnelsen var Ordet.
2021-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP