Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Donald Trumps anhängare vill ha ryskt medborgarskap.

 Meddelandet från Maria Zaharova. Ryska utrikesministeriets taleskvinna Maria Zaharova säger att fler och fler Donald Trump-anhängare vill ha ryskt medborgarskap. Maria Zaharova uppgav i en show på Rossia 1 att de flesta meddelanden hon nyligen får på sociala nätverk kommer från USA.

Hon nämnde att Donald Trumps anhängare skriver fler och fler meddelanden och frågar henne om / förfarandet / för att få ryskt medborgarskap.

Zaharova tror att professionella amerikanska medborgare fruktar politisk förföljelse i USA och av denna anledning också skulle vilja ha ryskt medborgarskap.

"Välkommen till verkligheten", tillade Zaharova.




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-17 21:06



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Många kaukasiska amerikaner från tjänstemän till Hollywood-stjärnor befinner sig i en situation med uppenbar sårbarhet, den sökande skulle ha rätt att uttrycka sin situation i mänsklig värdighet och försöka tillgodose deras grundläggande behov, inklusive tiggeri och asyl.
Utrikesministrar motsvarar rätten att informera och inte bli förlöjligad av mentalt instabila människor.
2021-01-19

  Solstrale VIP
Jag tänker att detta är satir... Dvs ett typ av "skämt" som en cynisk ironi... Förföljelse i USA för vad? De är nog i så fall större risk att hans anhängare för följer amerikanske medborgare som antog hans motståndare och gav honom presidentposten... Mobben kommer aldrig ge sig, de tror fortfarande att valet var en "set-upp" ... Valfusk enligt hans mobb, dessa accepterar inte valutgången därför kommer denna mobb troligtvis förfölja dem som stod upp för den nye blivande presidenten Biden... Dvs Bidens anhängare kanske är i fara men inte den avsatte presidentens anhängare de har ju ingen mobb efter sig... Dessa är skrämda och skakade och önskar inget annat än fredliga och sunda relationer, särskilt Congressens medlemmar, dem som utsattes för kapningen av Capitolium dessa är för demokrati inte anarki... Inte så som den avgående presidentens mobb då dem är emot demokrati och för anarki ... Därför anser jag uttalandet vara en satir...
2021-01-18

  alicja lappalainen VIP
folk från Kina finns redan på Sibirien
2021-01-18

  Koloristen
"Välkommen till verkligheten". Ja, det kan man säga. Sibirien behöver befolkas. Just sayin'.
2021-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP