Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale/ tusch/färgpennor


VÄLSKA - ÄLSKA - VÄL

 

vilja väl

vara vänlig

visa vänskap

 

vara värdefull

vurma välmening

viska varmt...  

vill vännen väl

 

- vi välskar vännen




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-01-17 21:31



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Amen!
2021-01-19

  Flicis VIP
Å så fin komponisation av färger i bilden.
2021-01-18

    Lena Staaf VIP
Varm v- dikt!
2021-01-18

  Kajan VIP
Ordet "välskar" överraskar och lyfter en redan fin text, att bli glad av.
2021-01-18

  angela Täubert fd Jansson VIP
Väldigt värdefulla vår a vänner vara!
2021-01-18

  Blomma-Stjärna VIP
vänlig älskvärd varm bild och text!!!
2021-01-17

  AiA Maria den fria

Vältalig
Vidunderlig
Varsamhet

Tack!


2021-01-17

  Eva Langrath VIP
Härlig V text
2021-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP