Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur den inre cirkeln



Att vara i en berättelse
Ta den inte ifrån mig

Sagan som kan bli sann

Molnen som är lösryckta
Från sitt sammanhang

Du själv som är din egen
John blund men inte andras

En glittrig sagobok som
Tusen och en natt

I ett samhälle med tusende
Plikter där allt ska ske,an
-passat till ordet demokrati

Där jag ändå är i min
Berättelse

Tag den inte ifrån mig
Snälla!

Men du får gärna ta
Emot den

Och föra den vidare. ..




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-01-18 01:05



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Klockrent, texten sitter som en smäck!
2021-01-19

    Lena Staaf VIP
Så fint! Människans tankar och erfarenheter, förhoppningar och fantasier är hennes egna men också färgade av alla hon möter. Vi ger och tar när vi möts men behåller alltid vår innersta kärna.
2021-01-18

  Kungskobran VIP
Sä fin berättelse om hur det är
2021-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP