Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vs Du


min svaghet inför dig
har ingalunda med svaghet hos mig
att göra

det är bara så att din entitet är av
gudomlig art

jag vore missriktad om jag
ej föll ner i dyrkan av dig
men jag tror att du detta så vet

min svaghet inför dig
har ingalunda med svaghet hos mig
att skaffa

det är bara så att din entitet är av
divin art

svaghet skulle det ehur allt var
om jag i någon stil av hybris
troendes mig vara dig jämlik

Gudinnan Dig























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-01-17 23:06



Bookmark and Share


  Åse Tropp VIP
Bra gestaltat!
2021-02-06

  AiA Maria den fria

Tack!

Klargörande
Medveten
Riktning

2021-01-18

  objekt3
Din bästa, kanske
2021-01-18
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP