Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En till dem som avgör dagens text


Dagens text

Tack alla
Så lite så
Lite text kan beröra få
En liten rad från mitt lilla liv kan få andras känslor att leva upp
text så jag läser din stor knäpp eller liten
Snö
/Kram snö




Fri vers av Steff...
Läst 197 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-01-17 23:13



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja det kan göra hela skillnaden! Bra texter kan vara de mest enkla då de kan bli universella... Du har bra rexter delade på poeter.se
2021-01-28

  Bodingen VIP
Poetens kärna.
2021-01-19

    Lena Staaf VIP
Så viktiga,kan ord vara.
2021-01-18

  Öknens Ros VIP
Ord som berör.
2021-01-18

  Kungskobran VIP
Vad läser ni, min prins?” Hamlet svarar honom med sitt berömda ”Ord, ord, ord.
2021-01-18

  Blomma-Stjärna VIP
vi läser och skriver ja, för vi berörs av ord - stora eller små - bra!
2021-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Steff...