Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

natthimmel


natthimmel så svart emot mig ler
varje stjärna på ditt valv jag ser
önskar finna ro och frid
önskar fred i vilsna själars strid
en kort sekund av många tusen
tänds mitt hopp av de klara ljusen
en evighet syns emot mig lysa
du stjärna vill du mitt hjärta hysa
andas mina andetag låt mig somna i din famn
tag mig med till Vintergatans hamn




Bunden vers (Rim) av Klint
Läst 338 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-01-18 00:01



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Välformulerade tankar och känslor!
2021-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Klint
Klint